Mandula paszta, 250 gr.
Cikkszám: | MAR0047 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Kiszerelés: 250 g
|
Leírás és Paraméterek
Recept:
Mandulakrém
Hozzávalók:
100 g mandulapaszta
75-100 g fehér csokoládé (attól függ, mennyire szeretnénk sűrűre)
Elkészítés:
A fehér csokoládét megolvasztom, simára keverem. Hozzáadom a mandulapasztát, jól elkeverem benne (akár botmixert is használhatunk). Üvegbe töltöm, hagyom megszilárdulni (hűtőben kicsit gyorsabb), kicsinosítom, és már kész is a heti nyalánkság vagy a cseppet sem diétás gasztroajándék.
Hűtőben megdermed, de nincs benne romlandó, nyugodtan tartsuk a kamrapolcon, mint a nutellát.
Készítette: Katucikonyha blog szerzője, Barta Katalin.
http://katucikonyha.blogspot.hu/2013/12/mandulla.html
Kiszerelés | 250 g, 1kg |
Csomagolás | műanyag vödör |
Összetétel | eredeti szicíliai mandula 100% |