Menü

Brontei zöld szemes pisztácia (EXTRA), 200 g

Ár:
6.858 Ft (5.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC14
Elérhetőség: Nincs raktáron

Kiszerelés: 200 g
Egységár: 34.290,00 Ft/kg
Csomagolás: vákuumozott műanyag tasak
Összetétel: eredeti brontei pisztácia 100%

#db

Kérdésed van?

Hívj minket 9:00-17:00 óra között :

0670-328-1857

Vagy érdeklődj e-mailben:

info@pisztaciawebaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

Leírás: Mind a kemény, mind a lilás hártyától megtisztított natúr pisztácia szemek. A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Recept

Recept:

Áfonyás sajttorta, pisztáciás omlós tésztával

Hozzávalók :
Pisztáciás omlós tésztához :
Porcukor 5dkg
Vaj 10 dkg
Liszt 15 dkg
Pisztácia ( durvára törve nyújtófával ) 10 dkg
Tojássárga 1 db

A hozzávalókat egy tálban egymásra mérjük, majd gyors és határozott mozdulatokkal egyneműre gyúrjuk, majd egy nejlontasakban hűtőben pihentetjük egy órát...
Ezután 5 mm vastagra nyújtjuk és egy pitesütő formába beleformázzuk majd vakon sütjük 10-12 percet 160 fokos sütőben. A maradék tésztából kis leveleket süthetünk , vagy más alakzatokat, melyeket a kész tortánál dekorációként használhatunk...
Ha a tészta elősütése megtörtént elkészítjük a sajtkrémet.

Hozzávalók :
50 dkg mascarpone
10 dkg cukor
7 dkg tejföl
1 db egész tojás
2 db tojássárgája
2,7 dkg étkezési keményítő
1 db citrom reszelt héja és leve
2 dkg vaníliás cukor

Az elkészítés nagyon bonyolult lesz :)
Minden hozzávalót ismét egy tálban összemérünk, majd kézi habverővel simára keverjük.
A pisztáciás linzerre öntjük, majd 10-15 dkg friss áfonyával megszórjuk a tetejét.160 fokos sütőben szép aranysárgára  sütjük, majd  kihűlés után a tésztalevelekkel és friss áfonyával kedvünkre dekoráljuk...

Készítette: Torta és Karamell blog szerzője, Lengyel József.
http://tortaeskaramell.blogspot.hu/2013/06/afonyas-sajttorta-pisztacias-omlos.html?spref=fb

Hasonló termékek

Keresés