Pick Pack Pont információk

 Pick Pack Pont


Mi az a Pick Pack Pont?


A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
 

A  

  relay és inmedio hírlapüzletek

 

valamint omv  benzinkutak

 

amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.


A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV  töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.


A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.


A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.


Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.
Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

  • Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba
  • Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
  • Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!

A csomag átvételét megelőzően javasoljuk, hogy tájékozódjon a boltok nyitvatartásáról valamint a rendelkezésre álló fizetési módokról.

A részletes boltlistát nyitvatartással és kártyaelfogadási lehetőséggel ide klikkelve találja!

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása: elf logo

Megrendelés összege (nettó)

Szállítás díja (nettó)

1- 9 999 Ft

1 200 Ft

10 000 -

0 Ft

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

A személyes átvétel PPP-re kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja a " Pick Pack Pont szállítási mód" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.

Pick Pack Pont-on történő fizetéskor kérjük, ügyeljen arra, hogy ha bankkártyával szeretne majd fizetni, minden esetben ellenőrizze le a boltok listájánál (www.pickpackpont.hu), hogy valóban tud-e kártyával fizetni az Ön által kiszemelt átvételi helyen.

Hogyan kapom meg a számlát?

Készpénzes és bankkártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját, előre utalásnál utalásos számlát kap szintén a csomagban.

Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 12.00-ig megrendelt termékeket Budapesten  egy, míg nem budapesti szállítás esetén két munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője.
FIGYELEM! Tekintettel az Ünnepek előtt megnőtt forgalomra és csomagszámra, 2019.11.15-től hosszabb a csomagok kiérkezési ideje. A szokásostól eltérően Budapesten lehet 2-3, míg vidéken akár 5-6 munkanap is míg a csomag megérkezik az átvételi pontra. Kérjük, hogy rendelésük leadásakor ezt mindenképp vegyék majd figyelembe.

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy e-mail üzenetet,  amennyiben a csomagja átvehető, ezért kérjük e-mail címet feltétlen adjon meg megrendelésénél.

Kérdésed van?

Hívj minket 9:00-17:00 óra között :

0670-328-1857

Vagy érdeklődj e-mailben:

info@pisztaciawebaruhaz.hu

Ingyenes szállítás!