Menü

Pisztácia durva töret (2-4 mm, blans, natúr) 500 gr

Ár:
10.224 Ft (8.050 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: AC20
Elérhetőség: Raktáron

Kiszerelés: 500 g, Származás: Irán
Egységár:19.114,00 Ft/kg
Csomagolás: vákuumozott tasak
Összetétel: 100% pisztácia
 

Kérdésed van?

Hívj minket 9:00-17:00 óra között :

0670-328-1857

Vagy érdeklődj e-mailben:

info@pisztaciawebaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

Allergén: A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Leírás: Durvára őrölt pisztácia (2-4 mm-es)
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Recept

Recept:

Banános, mandulás, csokilencsés kuglóf

Hozzávalók:
10 dkg vaj
4 db banán
1 dl tejszín
3 tojás
25 dkg cukor
1 csg vaníliás cukor
40 dkg liszt
 1 csg sütőpor
10 dkg darált mandula
10 dkg csokilencse
tetejére:
2 evőkanál  porcukor
2 kiskanál citromlé
durvára vágott pisztácia

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük, a lisztet összekeverjük a sütőporral, a mandulával és a csokilencsével, a banánt összetörjük villával és kikeverjük a tejszínnel. A lisztes keveréket a tojásos masszába dolgozzuk, majd a tejszínes banánt is hozzátesszük.  Jól kikeverjük és kivajazott, lisztezett kuglófformába simítjuk. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 70 percig sütjük. a formában hagyjuk kihűlni, akkor könnyen kijön belőle a kuglóf. Tetejére  a porcukrot összekeverjük a citromlével és megkenjük vele a kuglófot. Mielőtt megszárad a máz, durvára vágott pisztáciával szórjuk meg.

Készítette: Bonbon mánia blog szerzője, Pálmai Zsuzsanna.
http://gesztenyeblog.blogspot.hu/2013/11/bananos-mandulas-csokilencses-kuglof.html

Keresés