Pisztácia durva töret (2-4 mm, blans, natúr) 500 gr
10.224 Ft (8.050 Ft + ÁFA)

Pisztácia durva töret (2-4 mm, blans, natúr) 500 gr

10.224 Ft (8.050 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AC20
Elérhetőség: Nincs raktáron

Leírás és Paraméterek

Allergén: A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Leírás: Durvára őrölt pisztácia (2-4 mm-es)
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Villámgyors szállítás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Óriási raktárkészlet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Segítünk ha elakadtál

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Recept

Recept:

Banános, mandulás, csokilencsés kuglóf

Hozzávalók:
10 dkg vaj
4 db banán
1 dl tejszín
3 tojás
25 dkg cukor
1 csg vaníliás cukor
40 dkg liszt
 1 csg sütőpor
10 dkg darált mandula
10 dkg csokilencse
tetejére:
2 evőkanál  porcukor
2 kiskanál citromlé
durvára vágott pisztácia

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral és a vajjal habosra keverjük, a lisztet összekeverjük a sütőporral, a mandulával és a csokilencsével, a banánt összetörjük villával és kikeverjük a tejszínnel. A lisztes keveréket a tojásos masszába dolgozzuk, majd a tejszínes banánt is hozzátesszük.  Jól kikeverjük és kivajazott, lisztezett kuglófformába simítjuk. Előmelegített sütőben 160 fokon kb. 70 percig sütjük. a formában hagyjuk kihűlni, akkor könnyen kijön belőle a kuglóf. Tetejére  a porcukrot összekeverjük a citromlével és megkenjük vele a kuglófot. Mielőtt megszárad a máz, durvára vágott pisztáciával szórjuk meg.

Készítette: Bonbon mánia blog szerzője, Pálmai Zsuzsanna.
http://gesztenyeblog.blogspot.hu/2013/11/bananos-mandulas-csokilencses-kuglof.html