Menü

Pisztácia liszt 100 gr (natúr)

Ár:
3.302 Ft (2.600 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: GRASS0044
Elérhetőség: Raktáron

Kiszerelés: 100 g
Egységár: 33.020,00 Ft/kg
Csomagolás: műanyag zacskó
Összetétel: eredeti brontei pisztácia 100%

Kérdésed van?

Hívj minket 9:00-17:00 óra között :

0670-328-1857

Vagy érdeklődj e-mailben:

info@pisztaciawebaruhaz.hu

Leírás és Paraméterek

Leírás: Finomra, liszt szerűvé őrölt natúr pisztácia.
Allergén: A diófélék, így a pisztácia is, allergénnek minősül!
Minőségmegőrzési idő: lásd az eredeti címkén
Tárolás: felbontás után fénytől védett, hűvös és száraz helyen. Hűtőben tárolás esetén nagyon jól záródó dobozban ajánlott csak!

Átlagos tápérték 100 g termékben
- Energia 578 kcal
- Teljes zsír 52 g
- Fehérje 21 g
- Szénhidrát 6,5 g
- Rost 12 g
- Ásványi só 2 g
- Nátrium nyomokban

Recept

Pisztáciás Lasagna

Hozzávalók:
350 gr. lasagna tésztalapok
1 l tej
70 gr. fehér liszt
80 gr. vaj
200 gr. őrölt parmezán sajt
2 db mozzarella
60 gr. pisztácia liszt
szerecsendió, só és fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:

  1. Kezdjük a besamel elkészítésével. Olvasszuk fel a vajat, közben keverjük hozzá a lisztet. Pirítsuk egészen világosbarnára. Adjunk hozzá egy csipet sót majd folyamatos keverés mellett a tejet, de vigyázzunk, hogy közben ne legyen csomós. A kész és sűrű mártáshoz adjuk hozzá a pisztácia lisztet, a csipet szerecsendiót és az őrölt fekete borst, majd tegyük az egészet félre későbbre.
  2. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Fogjunk egy kivajazott tepsit és kezdjük el a rétegeket lerakni. Elsőnek tegyünk az aljára a pisztáciás besamelből, borítsuk be egy réteg lasagna tésztalappal, majd újra besamel mártással és adjunk hozzá mozzarella csíkokat és hintsünk rá az őrölt parmezán sajtból. Eszerint folytassuk a rétegelést tovább, de úgy, hogy a végére a legutolsó szint a pisztáciás besamel és az őrölt parmezán sajt maradjon.
  3. Takarjuk le alufóliával és az előmelegített sütőben süssük 180-200 °C-on kb. 25.30 percig.

Hasonló termékek

Keresés