Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt), 250 gr
|
Kép: | Név: | Ár: | Elérhetőség: | Cikkszám: | Kosárba |
Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt), 250 gr
|
5.867 Ft (4.620 Ft + ÁFA)
|
Raktáron
|
MAR0038
|
|
|
Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt), 1 kg.
|
18.136 Ft (14.280 Ft + ÁFA)
|
Raktáron
|
MAR0003
|
|
|
Pisztácia paszta 100%-os(enyhén pörkölt), 3 kg.
|
52.959 Ft (41.700 Ft + ÁFA)
|
Raktáron
|
MAR0002
|
|
Leírás és Paraméterek
Recept:
Pisztácia fagylalt
12 tojássárgája (a fehérjékből lehet Pavlova tortát, vagy fehér piskótát sütni)
- A tojássárgáját habosra keverem a cukorral (vagy édesítőszerrel) majd belekeverem hét dl tej és hét dl tejszín keverékébe, a vanília kaviárral. Kevergetve 85°C-ig melegítem, majd leszűröm és lehűtöm.
- Ha alaposan lehűlt, belekeverem a pisztácia pasztát és 20-25 perc alatt a fagylaltgépem krémes fagylalttá keveri.
- Fagylaltgép hiányában zárható dobozba öntöm, beteszem a fagyasztóba és fél óránként botmixerrel átkeverem (legalább 4X, de a végeredmény nem lesz annyira krémes, mint a fagylaltgéppel készült).
- Tálaláskor megszórom kevés aprított pisztáciával. Mennyei.
Készítette: Gabojsza Konyhája blog szerzője, Gabojsza.
http://www.gabojsza.hu/2013/06/pisztacia-fagylalt.html