Rólunk

Szolgáltató adatai:

Cégnév neve: NOOSTI Kft.
Szolgáltató székhelye: 1194 Bp, Nagyszeben u. 35.
Bankszámla: OTP Bank 11718000-20442376-00000000
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-880331
Elérhetőség: info@noosti.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 70 328 1857
Adószám: 13928308-2-43

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 

Szeretettel üdvözlünk honlapunkon!

A NOOSTI Kft. két család közös vállalkozásaként 2007-ben jött létre egy olasz baráti javaslat és kezdeményezés hatására. Tulajdonképpen ennek a kapcsolatnak köszönhetjük, hogy megismerkedtünk Szicília kimagasló minõségű gasztronómiai termékével, a brontei pisztáciával. Ez, no meg az olasz konyha iránti rajongásunk késztetett bennünket arra, hogy vágjunk bele és ismertessük meg a magyar fogyasztókkal az igazi pisztácia ízét.

A termék azonnal sikeresen debütált a 2007-es Év Fagylaltja Versenyen, ahol I.helyezést ért el a Zila Cukrászda által készült fagylalt által. Igazából ezen nem is kellene meglepődni, hiszen a kiváló alapanyag valamint a szintén kiváló szakmai hozzáértés találkozása végül szintén egy kiváló végterméket eredményezett.

Ezt értelemszerűen követték a sziget további olajos magvai, a mandula és a törökmogyoró, melyek a pisztáciához hasonlóan kiváló minőségűek, egyedi íz világgal rendelkeznek, mely megkülönbözteti őket a világ más tájain termettektől.

Termékeinket cukrászdáknak, éttermeknek, csokoládé manufaktúráknak, egyedi ételbároknak és tulajdonképpen mindenkinek kínáljuk, aki szereti a természet tiszta ízeit eredeti állapotában. Ugyanis ezek a termékek közvetlenül az ültetvényekről, azaz szinte a fákról kerülnek el hozzánk, mindenféle beavatkozás és átalakítás nélkül. Mindenféle adalékanyagoktól és tartósítószertől mentesen, mindössze a szükséges válogatáson, tisztítási és csomagolási folyamatokon mennek keresztül.

 

JÓ TUDNI:

Az eredeti brontei pisztácia eredet védett, azaz csak D.O.P. igazolással lehet ezt a nevet használni. A mi partnereink rendelkeznek ezzel a dokumentummal, sőt ez évtől az egyik szállítónk már megszerezte a BIO minősítést is, azaz most már legalább 2 éve öko gazdálkodással termesztett pisztáciát is forgalmazunk. Továbbá nem pörkölik vagy sózzák, ellentétben a más országokból importáltakkal, azért, hogy megőrizzék a pisztácia valódi ízét, ezzel tágabb teret engedjenek a kreativitásnak a gasztronómiai felhasználás során.

Kérdésed van?

Hívj minket 9:00-17:00 óra között :

0670-328-1857

Vagy érdeklődj e-mailben:

info@pisztaciawebaruhaz.hu

Ingyenes szállítás!